KORTINGEN TOT WEL 90% | 30 DAGEN BEDENKTIJD | SNELLE VERZENDING

Het doel van HotProductDeal is om jou de beste en leukste en handigste producten aan te bieden die niet in de normale winkel te koop zijn, of in ieder geval voordat ze in de winkel te koop zijn, zonder daarbij onder te doen aan de kwaliteit van de producten. Door het uitbesteden van de logistiek kunnen wij ons focussen op de marketing en klantenservice, waardoor we efficiënte marketingkosten hebben en jou een lagere prijs kunnen bieden.

Service

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een Nederlandse klantenservice, waarmee bij al je vragen gewoon persoonlijk contact krijgt. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij proberen alle vragen binnen 24 uur zeker te beantwoorden.

Levertijden

HotProductDeal staat in direct contact met netwerk van buitenlandse producenten- en leveranciers en bemiddelt hierbij tussen de verkoop. Dankzij deze directe contacten hebben wij een scherp inkoopbeleid kunnen opzetten waardoor wij de producten op onze site tegen een zo voordelig mogelijke prijs aan kunnen bieden. Zo bieden wij jou de beste producten voor een zo laag mogelijke prijs. Onze leveranciers bevinden zich over de hele wereld waaronder Spanje, Portugal, Frankrijk en China. Houdt daarom rekening met een gemiddelde levertijd tussen de 7 en 14 dagen.

Kwaliteit

Wij hanteren strenge kwaliteitseisen aan onze producten en leveringspartners, hiermee zorgen we voor een hoogwaardig productaanbod. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten in onze webshop voldoen aan de criteria die je als consument aan producten stelt en gewend bent. De producten worden in het land van herkomst uitgebreid getest, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen.

Toegevoegde Waarde

We horen van onze klanten dat sommige producten ook direct via Chinese websites te bestellen zijn. Maar onze ervaring is dat je als consument niet altijd goed wordt behandeld, daarnaast er is er een culturele kloof en een taalbarrière. Dit maakt het er allemaal niet makkelijker op. Ook is de kwaliteit van de producten op dergelijke websites niet consistent, vaak maken ze gebruik van de goedkoopste materialen en bieden de producten tegen niet iets lagere prijzen dan de concurrent aan om zo hun winst te maximaliseren.

Garantie

  • Gegarandeerde levering
  • Enkel kwalitatief hoogstaande producten
  • Snellere levering
  • Niet goed geld terug Garantie
  • 14 dagen bedenktijd
  • Nederlandse Klantenservice
  • Track- en Trace

We zien je graag terug bij HotProductDeal!